nubes rotas
  • Màx: 19°
  • Mín: 18°
17°

L'informe sobre la mort de Diana pot contenir fortes sorpreses

El responsable de la investigació diu que el cas és «molt complex»

Un esperat informe sobre la mort en accident de circulació a París de la princesa Diana de Gal·les pot contenir fortes sorpreses, segons donà a entendre la persona al càrrec de la investigació.

D'acord amb el dominicaThe Independent on Sunday, el responsable de la investigació, l'excomissari cap de la Policia Metropolitana lord Stevens prepara el públic britànic per a les conclusions sorprenents de l'informe que ha elaborat.

Stevens declarà recentment per televisió que el cas era «molt més complex» del que es pensava inicialment i que l'egipci Mohamed al Fayed, pare del company de Diana, Dodi al Fayed, que morí també en l'accident, tingué raó a no acceptar sense més ni més la primera versió del succeït. Fins ara semblava que la nova investigació independent es limitaria a confirmar la versió de les autoritats franceses de l'accident, ocorregut en un túnel al costat del Sena el 31 d'agost de 1997.

Segons aquesta versió oficial, Henri Paul, conductor del vehicle en el qual viatjava la parella, estava sota el doble efecte de l'alcohol i els antidepressius. Ni Mohamed al Fayed, propietari dels famosos magatzems Harrod's de Londres, ni la família del xofer han acceptat mai, tanmateix, aquesta teoria.

Al Fayed ha invertit mentrestant milions de lliures per intentar demostrar que el seu fill fou víctima d'una conspiració.

Hi ha diverses preguntes relacionades amb les circumstàncies de l'accident que no han trobat encara resposta.

Així, no s'ha determinat el motiu que a la sang del xofer hi hagués altes concentracions de monòxid de carboni. Tampoc no se sap què va ocórrer amb un Fiat Uno blanc que fou vist per alguns testimonis mentre escapava a gran velocitat del lloc de l'accident, ocorregut al pont d'Alma de París.

Segons algunes informacions, al volant d'aquest últim vehicle s'hi trobava un paparazzi anomenat James Andanson, que morí en circumstàncies misterioses.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris