nubes dispersas
  • Màx: 27°
  • Mín: 26°
29°

Quely treu al carrer una col·lecció de cromos de la diversa flora balear

Els productors de galletes d'Inca ja han editat una vintena d'àlbums

La famosa productora de galletes d'Inca i altres aliments, Quely, acaba de treure un nou àlbum amb 60 imatges de la flora silvestre de les Balears. Amb aquesta, l'empresa mallorquina ja ha editat una vintena llarga de col·leccions, la seva majoria amb una clara intenció didàctica.

Precisament, a causa que aquesta característica també està present en el nou àlbum, la Conselleria de Medi Ambient i el projecte Life de la Unió Europea han col·laborat en la seva edició.

Per aconseguir els 60 cromos que completen la col·lecció, els interessats, la majoria infants però també adults, hauran de cercar-los en el Quelybon o en el ja tradicional berenar del grup alimentari Quely Merienda.

En la presentació de l'àlbum, el director general de Caça, Protecció d'Espècies i Educació Ambiental, Antoni Gómez, i el director general de Quely, Jaume Domènech, varen destacar la gran tasca divulgativa que té l'àlbum. En aquest sentit, ambdós varen valorar que en la col·lecció es recull un gran nombre de plantes autòctones. De fet, Gómez va assegurar que «és important que es conegui aquesta riquesa». Igualment, Domènech, que va anunciar una propera col·lecció centrada en els espais naturals de les Balears, va valorar que aquest patrimoni, entre el qual hi ha espècies amenaçades, «es doni a conèixer». De fet, en total es repartiran 1'6 milions de cromos.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris