muy nuboso
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
15°

Bibiloni publica el tercer CD de «Contes de rondalles per a infants»

En el compacte hi han pres part Juanico, Biel Majoral i Pau Debon

N. ABAD. Palma.
Després de l'èxit dels dos volums anteriors, Joan Bibiloni ha editat amb el seu nou segell, Les Tres Taronges, un nou lliurament de Contes de rondalles per a infants. La novetat d'aquest compacte en relació amb els dos primers és que «si abans només hi cantaven artistes de Mallorca, ara hi són presents veus de Menorca, Eivissa i Catalunya», explicà el productor.

Així, aquest àlbum inclou onze temes nous, en l'elaboració dels quals han participat artistes com Cris Juanico, Biel Majoral; Pau Debon, d'Antònia Font; Natxo Tarrès, de Gossos; o Victorí Planells d'Uc, entre altres. Una feina d'equip desenvolupada sota la batuta de Joan Bibiloni, responsable de «convertir cada una de les rondalles en una cançó».

L'objectiu d'aquesta col·lecció, en paraules de Bibiloni, és «afavorir la regeneració i l'ampliació del repertori infantil actual a les Illes Balears, la Comunitat Valenciana i Catalunya, ja que una bona part d'aquest material és anglosaxó, encara que traduït a la nostra llengua». Per aconseguir aquest propòsit, ha estat indispensable «desenvolupar un treball exhaustiu d'investigació i de composició musical a partir dels personatges i de les situacions que apareixen en les rondalles mallorquines».

En Joanet de sa Gerra, Es set germans cabotans, Sa titina i sa geneta, Sa rateta i s'avellaner... són algunes de les històries que componen aquest àlbum, «una aposta forta per acostar als infants de fins a dotze anys una part determinant de la nostra cultura i de les nostres arrels». En aquest sentit, cada un dels temes va acompanyat d'un petit diccionari amb il·lustracions de Pere Pascual.

De la mateixa manera, Joan Bibiloni ha configurat un equip creatiu per realitzar una sèrie de dibuixos animats sobre aquestes contarelles. Contam cantant serà el títol de la sèrie, que es dividirà en trenta-sis capítols.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris