algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
12°

Woo-suk, d'heroi nacional de les cèl·lules mare a malvat de Seül

El científic sud-coreà Hwang Woo-suk no va produir cèl·lules mare dels pacients, sinó que ho va fer a partir d'òvuls fertilitzats, en contra del que deien els resultats del seu estudi, segons defensà ahir la Universitat Nacional de Seül.

El degà d'Investigació Científica de la universitat, Roe Jung-hye, va dir als periodistes que les cèl·lules mare que Hwang havia extret dels pacients procedien, en realitat, d'òvuls fertilitzats a l'hospital Mizmedi de Seül.

La universitat va afirmar divendres passat que com a mínim nou de les onze cadenes de cèl·lules mare havien estat manipulades. Ahir, precisament, la universitat donà el cop definitiu contra la reputació del pioner de la clonació genètica sud-coreana, Hwang Woo-suk, en acusar-lo de falsejar els seus experiments.

Un comitè investigador d'aquest centre oficial anuncià que «no va trobar cap evidència sobre l'autenticitat dels descobriments de Hwang Woo-suk sobre les cèl·lules mare d'embrions humans clonats», així com presentà enguany Science.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris