nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
13°

Els cantaires de Saint Marc captiven

Els veritables Al·lots del Cor oferiran un recital més aquesta nit i demà a la basílica de Palma

59800

Els cantaires, dirigits per Nicolas Porte.

Els petits cantors de Saint Marc, coneguts per la seva interpretació de la banda sonora de la pel·lícula francesa Els Al·lots del Cor, oferiren ahir vespre un recital a la basílica de Sant Francesc de Palma, i ho tornaran a fer aquesta nit i demà (dijous dia 29) a partir de les 20.45 hores. Segons va informar ahir Dues Aures Produccions, les entrades (unes 700 per espectacle) estan ja totalment exhaurides, incloses aquelles que es posaren a la venda posteriorment, quan es decidí que el cor oferís tres recitals (27, 28, i 29 de desembre) en lloc dels dos inicials.

Tot i que no tothom podrà sentir les angelicals veus d'aquest entranyable cor de trenta-un al·lots d'entre 10 i 15 anys, els curiosos que ahir dematí s'atracaren fins a l'església de Sant Felip Neri, pogueren delitar-se, tot i que sols per obrir boca, amb un petit concert de tres cançons, sota la batuta de Nicolas Porte. La primera peça, com també la segona formen part de la banda sonora de l'exitosa pel·lícula que ha portat a la fama els nins del Cor del Centre Sant Marc de Lió, mentre que la tercera fou una coneguda nadala. En cada una de les peces, els petits cantors van ser acompanyats pel pianista francès Dominic Faricier.

Hores després de la presentació a l'església de Sant Felip Neri, els petits cantors de Saint Marc començaven la primera de les tres actuacions que faran a la basílica de Sant Francesc. El recital va començar amb Vois sur ton chemin de Coulais i Chistophe Barratier, que és el director del film nominat als Oscar com a millor pel·lícula de parla no anglesa, a més de guitarrista de formació clàssica. L'Ave Maria de Busto, Maria, Mater gratiae i l'Ave verum corpus de Fauré s'encarregaren llavors de captivar el públic.

A continuació el cor infantil va cantar obres de Casals, Mendelssohn, Rossini, Zadeh i Rutter. Nano hana nano mete, una cançó folk japonesa, va trencar la línia clàssica del recital, centrat en música sacra, profana contemporània i algunes nadales. La Chanson du fin «Les Choristes» va tancar el primer recital dels nins, que va esdevenir un èxit.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris