nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
15°

Elionor passa a Lanzarote les seves primeres vacances reials

La Mareta fou l'escenari del posat familiar dels prínceps i la infanta

Amb la felicitat que caracteritza la primera paternitat, els prínceps d'Astúries compareixien ahir davant els mitjans de comunicació amb la seva filla Elionor per realitzar el tradicional posat familiar a la residència reial de La Mareta (Lanzarote), on Felip i Letícia van arribar dilluns per passar-hi uns dies de descans.

Amables i relaxats, els prínceps van desitjar feliç Nadal i un bon any nou als aproximadament 35 periodistes que es van acreditar per tal de cobrir l'acte i que van poder veure de prop la infanta Elionor. I és que, molt sol·lícits, Letícia i Felip es van acostar als reporters gràfics que seguien el posat de la família perquè poguessin veure bé els ulls de la petita Elionor.

Mentre el príncep Felip feia referència al temps -«tant de bo que avui (per ahir) surti el sol!», deia-, Letícia va demanar si algú volia agafar la nina. Va ser el príncep qui, finalment, agafà la infanta en braços i assenyalà que pesava poc. Un dels assistents va demanar a Letícia si coneixia l'illa de Lanzarote. La princesa reconegué que havia estat en altres illes de l'arxipèlag canari, però no a Lanzarote.

Felip avançà als periodistes que el cap d'any el passaran amb la família i va afegir que estan encantats de romandre uns dies en un lloc que li porta records de família, alguns de trists, com la mort de la seva padrina el 2 de gener del 1999.

Els prínceps passaran els darrers dies de 2005 a la residència reial de La Mareta, propietat que d'altra banda ha estat utilitzada com a lloc de descans de la família reial espanyola i per diverses personalitats de tot el món.

Situada a la vorera de la mar, la darrera ocasió en la qual aquesta residència va ser utilitzada per la família reial va ser el mes de novembre passat, quan els monarques espanyols van visitar Lanzarote, Gran Canària i Tenerife coincidint amb el XXX aniversari de l'arribada al tron del rei Joan Carles.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris