algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín:
14°

Iguana celebra el seu vintè aniversari amb una programació especial

La companyia Iguana Teatre celebrarà el seu vintè aniversari, que es compleix enguany, amb una programació especial que, de desembre a maig, inclourà funcions a Madrid, Barcelona, València, Saragossa i Palma dels seus muntatges més recents, entre els quals també s'inclouen els espectacles dirigits a un públic eminentment infantil.

Segons va informar en un comunicat, amb motiu dels seus 20 anys, la companyia ha preparat un calendari de funcions que comença avui mateix al Teatre de Ponent de Granollers (Barcelona), amb la representació de Marianna i el col·leccionista de somnis, del Teatre de la Sargantana, agrupació especialitzada en espectacles infantils vinculada a Iguana. L'obra es representarà a Granollers fins dia 30 i tornarà a escenificar-se al Teatre del Mercat a Saragossa el 5 de març.

A més, l'adaptació d'Iguana deMalalt imaginari, de Moliere, es representarà al Corral de Comedias d'Alcalá de Henares (Madrid) del 27 al 29 de gener, i en el Teatre del Mar de Palma del 9 al 12 de març. El Círculo de Bellas Artes de Madrid acollirà el 25 i el 26 de març Memòria d'en Julià i el Teatre El Musical de València serà l'escenari en el qual es representarà La mort de Vassili Karkov, del 30 d'abril al 2 de maig.

Aquestes dues obres han estat escrites i dirigides per Pere Fullana. El també espectacle infantil de Sargantana La fabulosa ciència d'Albert Grim es muntarà sobre les taules del Teatre Municipal de Palma del 14 al 26 de febrer. Així mateix Iguana ha programat una festa pel seu vintè aniversari al Teatre del Mar el 4 de març.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris