algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
14°

Camilla va a la primera missa de Nadal amb la família reial britànica

A l'ofici religiós només hi assisteixen els membres dels Windsor

L'esposa del príncep Carles d'Anglaterra, Camilla, participava ahir, per primera vegada, amb la família reial britànica en les cerimònies de Nadal. La duquessa de Cornoualles hi era present, juntament amb la reina d'Anglaterra, a l'església de Santa Maria Magdalena a Norfolk (a l'est d'Anglaterra) en l'ofici religiós al qual, tradicionalment, només hi assisteixen els membres de la família reial britànica.

De fet, la difunta princesa Diana va ser eliminada de la llista de les persones convidades a assistir-hi després del seu divorci del príncep Carles, el 1996. La duquessa, de 58 anys, se sumà dissabte a les celebracions a Sandringham House. Lluint un conjunt blau i capell a joc, Camilla acompanyà Carles en el breu recorregut dins arribar a l'església de Santa Maria Magdalena.

Carles i Camilla varen contreure matrimoni el 9 d'abril d'enguany en una cerimònia civil a la petita batlia de Windson, trenta anys després d'haver iniciat la seva relació amorosa.

El príncep Guillem, de 23 anys, segon en l'ordre de successió al tron d'Anglaterra, i el seu germà Enric, de 21 anys, tambe assistiren a la cerimònia religiosa, juntament amb la princesa Anna, i les filles de Sarah Fergurson, que lluïen uns capells d'allò més estrambòtic per a l'ocasió.

Després de dinar i la missa, els membres de la família reial havien d'assistir al missatge tradicional de Nadal de la reina, aquesta vegada, però, sense la presència de Camilla, que havia de visitar els fills del seu primer matrimoni durant l'horabaixa: Tom i Laura Parker-Bowles.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris