nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
13°

Les veus dels cors de la Fundació Teatre Principal celebren Nadal

Un públic multitudinari va assistir al recital ofert al Conservatori

Les veus dels cors de la Fundació Teatre Principal dugueren ahir l'ambient nadalenc al Conservatori. L'auditori acollí el recital amb què les diferents formacions participen en un dels actes més esperats de les festes, interpretant un extens repertori de nadales.

El Cor de Petitons, integrat per cantaires d'entre 4 i 8 anys, obrí el concert. Dirigits per Isabel Piera, els petits arrancaren els primers aplaudiments del públic, que omplia l'espai reservat de butaques, gràcies a un divertit programa de temes populars.

Si les veus innocents dels petitons encisaren els assistents, el Cor Infantil, integrat per joves de 9 a 16 anys, signà una interpretació de pel·lícula. I és que sota la batuta de Maria Francesca Mir, els joves intèrprets entonaren cançons de la banda sonora de Los chicos del coro. El concert, en el qual col·laborà el pianista Raül López, arribava així a l'equador.

Els alumnes de Pere Víctor Rado, director del Cor Juvenil, dugueren a l'escenari un to més solemne. Els cantaires, d'entre 17 i 21 anys, oferiren un programa divers. Entre altres peces, interpretaren Oh nuit, de Rameau; Nadal blanc, d'Irving Berlin; i A concert celebration, de Webber.

El Cor de Veterans, coordinat per Bonnín, prengué el relleu amb una selecció en la qual figuraven L'enfance du Christ, de Berlioz; l'espiritual negre Glorius kingdom; el cèlebre Al·leluia de Händel i La Sibil·la. La interpretació conjunta de nadales populars per les quatre formacions, acompanyades per Raül López, clogué l'acte.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris