algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Una felicitació de Nadal molt poc reial

La Casa del Rei ha realitzat un fotomuntatge amb tots els seus néts per felicitar aquestes festes

La Casa Reial ha hagut d'admetre que la felicitació nadalenca en la qual apareixen els reis, Joan Carles i Sofia, amb els seus set néts és una «composició» fotogràfica. La Casa del Rei va voler restar importància al fet que hagi estat inserida a la pàgina electrònica del palau de la Zarzuela, segons va explicar un portaveu.

En aquest sentit, va reconèixer que aquest muntatge fotogràfic pretén únicament recollir els monarques amb els seus néts, de manera semblant al que es va fer l'any passat, en què van aparèixer Joan Carles i Sofia amb els seus cinc néts llavors (cal recordar que encara no havien nascut la infanta Elionor i la seva cosina Irene).

A més, des de la Casa Reial es va voler subratllar que «en cap moment» no s'indica que es tracti d'una fotografia real ni que els reis hagin posat amb els seus néts per a aquesta instantània. Per això, va insistir que la pàgina electrònica de la Casa Reial reprodueix simplement una «felicitació nadalenca» en la qual es presenta els monarques amb els petits.

Tot i així, la idea ha creat un gran rebombori, atès que les imatges dels infants s'han extret, en algun cas, precisament de les felicitacions nadalenques realitzades pels seus pares enguany. Aquesta evidència es detecta especialment en el cas d'Irene. Com es pot observar, la imatge en què apareix amb els monarques surt de la felicitació dels seus pares, la infanta Cristina i Iñaki Urdangarín.

Pel que fa als altres fills de Cristina, es corresponen amb imatges de mesos abans, com també és el cas dels fills de la infanta Elena i Jaime de Marichalar. Alguns experts assenyalen així mateix que la figura del rei no es correspon amb el fons de la imatge de la qual la fotografia era original.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris