muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
13°

El Grup Serra se'n va de festa per Nadal

Tots els treballadors que formen part de l'empresa celebraren un sopar de germanor a la sala Pachá

Els treballadors de totes les empreses que componen el Grup Serra es van reunir dijous vespre a la sala de festes Pachá per celebrar junts aquest Nadal i desitjar-se bones festes.

A poc a poc, els responsables de cada una de les seccions que cada dia fan possible que els lectors, oients i teleespectadors de les Illes estiguin informats a través dels diferents mitjans de comunicació anaren arribant a la sala: publicitat, administració, recursos humans, tallers, informàtica, arxiu, distribució, club del subscriptor, redaccions de ràdio, televisió i premsa escrita, els treballadors de les delegacions de la Part Forana... Ningú no volgué perdre l'ocasió de participar de la festa i compartir la vetlada al costat dels companys i el cos directiu del Grup Serra, amplament representat.

En el decurs del sopar hi hagué moments per fer broma i per gaudir amb la projecció del vídeo que Nova Televisió havia preparat per a l'ocasió, amb imatges preses de tots els departaments felicitant les festes.

La música i la màgia van contribuir a amenitzar l'encontre. Victòria Maldi, la popular cantant i presentadora del programa musical d'IB3 Nit d'èxit, pujava a l'escenari per captivar els presents, (sobretot el públic masculí), especialment quan va entonar la cançó You are beautifu de Cristina Aguilera. El cantautor mallorquí Jaume Anglada, amb una exitosa actuació en acústic, i els jocs de màgia de Miguel Gavilán, que comptà amb la espontània col·laboració del redactor Pedro Aguiló Mora, també van ser molt aplaudides.

Moments per al record per als qui deixaren de banda la vergonya i gosaren pujar a l'escenari per viure el seu minut de glòria. Els redactors de política Nekane Domblás i Juan Torres Blasco obrien el torn d'intervencions versionant el cèlebre Let it be de The Beatles amb més intenció que bons dots, però molt ben rebuda pels companys.

Si la sort de la grossa havia passat el dematí de llarg, alguns dels treballadors es van trobar amb una inesperada sorpresa. El Grup Serra sortejà dos viatges a Santo Domingo i tota una sèrie de regals sorpresa, que van alegrar el vespre a Lurdes Terrasa, redactora en cap de local d'Ultima Hora, i la nostra companya de redacció Maria Ques.

Així arribava la matinada. Conversant, ballant i, en definitiva, gaudint de la vetlada. Des d'aquestes pàgines volem fer extesius a tots els lectors de Diari de Balears els nostres millors desitjos perquè tots gaudexin d'unes bones festes.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris