cielo claro
  • Màx: 16°
  • Mín:
15°

La Grossa cau de ple a Vic i el Port d'Alcúdia rapinya 50.000 euros

99426

Miquel Colina, cap de l'administració número 3 de Vic, amb la grossa.

M.M./M.N.Inca.
La responsable de l'administració número 2 del Port d'Alcúdia, Gabriela Vázquez, s'assabentà que havia repartit el cinquè premi mentre anava a la feina, prop de les deu del matí. Escoltant la ràdio sentí que el número 25.944 havia estat afortunat amb un cinquè premi, 50.000 euros la sèrie.

És un dels molts números que havia venut Gabriela, però el va retenir a la memòria perquè acabava en dos quatres. «Molts clients no volien aquest dècim perquè acabava amb dos quatres, per això recordava haver-lo repartit», deia ahir, emocionada, ja que era la primera vegada que repartia un premi i també el primer cop que vivia el sorteig de la grossa en una administració, ja que tan sols fa sis mesos que s'hi dedica.

La situació que visqué ahir al matí, tot i així, no fou precisament de festa, perquè ningú no es va apropar a l'administració per cobrar el premi. «Només he venut deu dècims i pel que record l'han comprat principalment turistes i treballadors d'hotels i restaurants de la zona, molts dels quals ara són de viatge per la península», deia amb resignació mentre brindava amb la seva companya Begoña amb una mica de cava servit en tassons de plàstic per sortir a les fotos. I és que en aquesta administració de loteria, situada entre el complex de tennis Las Palmeras i el restaurant Los Tamarindos, es concentraren ahir més periodistes que afortunats, ja que aquesta zona del Port d'Alcúdia, molt turística, està pràcticament deserta a l'hivern.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris