algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

La Federació de Mercats lliura els premis del seu concurs de dibuix

El mercat de Pere Garau acollí ahir l'acte de lliurament dels premis del concurs de dibuix Pinta el teu mercat, convocat per la Federació de Mercats Permanents de Mallorca.

L'acte, que comptà amb la presència de la directora general d'Ordenació, Innovació i Formació del Professorat de la Conselleria d'Educació, Joana Rosselló, elegí com a escenari el mercat de Pere Garau per ser precisament aquest espai el que ha inspirat aquesta convocatòria del certamen.

Segons van informar fonts de la federació, els deu treballs finalistes han estat elegits entre els gairebé 600 treballs presentats, pertanyents a un nombre equiparable d'alumnes dels col·legis Jafuda Cresques i Son Canals.

Del centre Son Canals van ser premiats els treballs de Marina Mas Rodríguez (un viatge) i Micaela E. Gavilán (material de dibuix). Per la seva part, el col·legi Jafuda Cresques va veure premiats els alumnes Àlex Puga (ordinador), Reduan Boutaur i Sergio Rojo Barranco (un patinet cada un), David González (una bicicleta), Laura Sáez, Jaume Gómez, Nadia Mendoza i Alba Carnés (material de dibuix).

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris