algo de nubes
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
11°

Cort proposa per Nadal música, teatre i dansa per a tota la família

Cultura inverteix 90.000 euros en el programa «Créixer junts»

El programa d'activitats culturals de Palma per aquest Nadal tindrà una ampla gamma de possibilitats que van des de la música, fins al teatre, la dansa...

Les activitats, amb un pressupost de 90.000 euros, s'emmarquen dins del programa Créixer junts, posat en marxa pel Consistori amb l'objectiu de fomentar les iniciatives d'oci entre les famílies de la ciutat.

El regidor d'Educació i Cultura, Rogelio Araújo, destacà que el programa es caracteritza per tenir «uns preus molt populars» i per tractar-se d'espectacles adreçats a tota la família.

Avui, tindrà lloc un concert al teatre municipal Xesc Forteza, en el qual el grup Banasanou interpretarà cançons i balls originaris de Senegal, mentre que entre els dies 22 i 26 el grup Assaji representarà l'espectacle de dansa per a infants Souvenirs, en el Teatre Municipal de Palma.

Dins dels espectacles familiars, entre els dies 29 de desembre i l'1 de gener, la Fundació de Teatre d'Artà interpretarà en el teatre municipal Xesc Forteza l'obra musicaTarzan.

I per finalitzar el cicle d'activitats infantils, el grup Tabata Teatre tancarà el programa amb l'obra Naishma, el viatge d'una estrella.

A més, el Consistori també ha programat una sèrie de concerts de Nadal a càrrec de diferents bandes de música de Palma, conjuntament amb la iniciativa Nadal en 30 minuts, en la qual vuit veus cantaran a les festes a diferents esglésies.

Segons va destacar Nativitat Romaní, coordinadora de l'àrea d'Educació, el programa pretén «aglutinar totes les barriades» i realitzar activitats perquè les famílies es puguin divertir juntes.

Araújo va destacar que la participació en el programa Créixer junts, que es desenvolupa durant tot l'any, «ha estat elevada».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris