nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:
11°

Mor el doctor Iglesias Puga

«Papuchi» tenia 91 anys d'edat i la seva companya, Ronna, està embarassada de pocs mesos

El doctor Julio Iglesias Puga, pare del cantant Julio Iglesias, morí ahir matí al Clínic de Madrid als 91 anys per una aturada cardíaca.

El doctor Iglesias es començà a trobar malament a casa seva cap a les dues i mitja de la matinada. La responsable del servei ha avisat un amic veí, de professió ginecòleg, que li ha fet un primer reconeixement.

Avisats els serveis d'emergència, aquests han diagnosticat que el doctor Iglesias tenia entollats els pulmons, i ha estat traslladat d'urgència a l'Hospital Clínic de Madrid, on ha tingut una aturada cardíaca de la qual ha estat reanimat, però que finalment no ha pogut superar.

El doctor Iglesias tenia dos fills del seu primer matrimoni amb Rosario de la Cueva: Julio i Carlos; i un altre, Jaime, de la seva actual relació amb Ronna Keith, que actualment torna a estar embarassada de pocs mesos.

A més de per ser pare del cèlebre Julio Iglesias, el doctor Iglesias Puga va assolir notorietat pròpia durant l'any 1981, quan va ser segrestat per la banda terrorista ETA.

Els últims anys el doctor Iglesias es va convertir en un assidu protagonista de l'actualitat de la premsa rosa qui se referia a ell com a «Papuchi».

Ahir foren nombroses les mostres de condol que rebé la familia, a més dels ciutadans anònims que expressaren les seves lloances envers aquest metge de caràcter afable i gentil.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris