algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:
10°

«Time» nomena personalitats de l'any Bill i Melinda Gates i Bono pels intents d'eradicar la pobresa

La revista Time ha nomenat el rocker i activista Bono, líder d'U2, i els filantrops Bill i Melinda Gates com les personalitats de l'any 2005, per la seva compromesa tasca d'eradicar la pobresa i les malalties del món.

En el seu número especial, els responsables de la publicació afirmen que el 2005 ha estat un any d'obres de caritat extraordinàries, durant el qual gent normal ha donat grans sumes de doblers i béns per ajudar les víctimes de desastres naturals com els huracans als Estats Units i el tsunami a l'Àsia.

«Els desastres naturals són coses terribles, però existeix una altra calamitat que és la pobresa, i ningú no fa més per afrontar-la de diferents maneres que Bill i Melinda Gates i Bono», declara el director executiu de la revista, Jim Kelly. L'exemplar amb la secció Personalitats de l'any es posa a la venda demà.

«Per la seva habilitat per fer el bé, reformar la política i redefinir la justícia, perquè combinen la intel·ligència amb la pietat i perquè converteixen l'esperança en un valor estratègic i ens repten a seguir-los, Bill i Melinda Gates i Bono són les personalitats de l'any de Time», justifica la publicació.

Time elogia els Gates per l'obra filantròpica més gran del món -la Fundació Bill i Melinda Gates- i perquè «han lliurat més doblers i amb més rapidesa que ningú» el 2005. La Fundació ha salvat almanco 700.000 vides en països pobres invertint en programes de vacunació, ha donat ordinadors i l'accés a internet a 11.000 biblioteques i ha afavorit el major fons de beques de la història.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris