algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín:
15°

Tolo Crespí vesteix la Sibil·la poblera

La delegació de l'Obra Cultural Balear presentà al poble el nou vestit del creador

El prestigiós dissenyador Tolo Crespí ha creat un vestit per a la Sibil·la de sa Pobla, que es caracteritza per ser un disseny amb estil propi i força distingit amb un cert barroquisme. Sense deixar enrere la tradició i les obres pictòriques de la Capella Sixtina, que mostraven les antigues sibil·les, Crespí ha creat un disseny amb estil propi.

Precisament ahir, durant la presentació del nou vestit, que fou organitzada per l'Obra Cultural Balear de sa Pobla, Crespí es mostrà molt satisfet amb la seva nova creació. I és que encara que el dissenyador no hagi nascut a sa Pobla, se sent com un pobler més, ja que la seva família hi viu i és aquí on passa el Nadal: «Poder treballar al poble d'on procedesc és un treball molt gratificant per mi i esper que aquest vestit pugui perdurar en el temps».

Tolo Crespí ha elaborat aquest vestit de manera gratuïta després que l'Obra Cultural Balear de sa Pobla li ho proposàs. Es tracta d'una peça realitzada en seda que té una primera capa inspirada en el teixit de llengües mallorquí. Porta una túnica que recorda els vestits musulmans i com a complement inclou uns botons de pedreria.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris