nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
10°

Cadena humana i solidària d'escolars amb els més desfavorits

Els alumnes del col·legi Santa Magdalena Sofia participaren en la recollida d'aliments

J.AGUIRRE. Palma.
Els alumnes de Primària del col·legi públic Santa Magdalena Sofia de Palma varen realitzar durant el matí d'ahir una cadena humana solidària per dur aliments des de les aules fins a la parròquia de Ramon Llull de la barriada de Son Cotoner.

Un total de tres-cents cinquanta escolars van participar en l'activitat que va durar prop d'una hora. Durant les últimes setmanes els alumnes del centre van recollir, dins la campanya del pot, aliments de primera necessitat. L'activitat es va iniciar recollint un paquet d'arròs des de la taula on hi havia tots els aliments i va anar passant de mà en mà, primer per l'interior de l'aula, després pels passadissos, baixà les escales, sortí al portal del carrer, seguí per la vorera i arribà poc després de dos minuts, després de passar per desenes de solidàries mans, a la porta de la parròquia.

El paquet d'arròs va continuar passant per les mans dels qui estaven formant la cadena humana, a l'interior de l'església fins a arribar al rebost d'Acció Social, on es va dipositar sobre una prestatgeria. I a aquest el van seguir paquets de farina, macarrons, espaguettis, pots de tomàtiga, llaunes de paté, llet condensada, cereals, pots de llegum i també altres conserves vegetals o de peix... fins a proveir a bastament aquest rebost o armari tan solidari.

Els aliments recollits pels alumnes del col·legi públic Santa Magdalena Sofia seran lliurats a les persones que acudeixin a la parròquia de Ramon Llull, al carrer Martí Mora número 42, amb un val que els lliurarà el propi Ajuntament de Palma o de Càritas.

Així doncs, aquests petits alumnes a més de col·laborar ajuden per una bona causa i es consciencien que la societat en què viuen no sempre és tan justa com hauria de ser.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris