muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
13°

El fotògraf Damià Vidal exposa els seus retrats a La Misericòrdia

La mostra d'instantànies pren com a referent la persona humana

M.L.Palma.
La sala d'exposicions del Centre Cultural La Misericòrdia de Palma acollirà avui capvespre la presentació de l'exposicióde fotografies de Damià Vidal, titulada Persona, i que pertany a la convocatòria de Joves Fotògrafs 2005.

L'exposició d'instantànies romandrà al Centre Cultural de La Misericòrdia fins al proper dia 25 de desembre.

Segons Vidal, la mostra és una àmplia visió del retrat que agafa com a referent la persona humana. A més, «vol donar a conèixer o simplement recordar que una imatge no depèn només d'aquella persona que la realitza», sinó que «necessita sempre un admirador que s'aturi un instant per veure tot allò que ofereix, per cercar un punt de complicitat entre l'obra i l'observador».

Segons l'artista, «la intenció és que cada una d'aquestes fotografies, cada una d'aquestes persones i els seus detalls mostrin part del que són, i que com a conjunt arribi a la persona que l'observa».

Vidal va explicar que ha escollit entre una barreja de «tots els sistemes» que ha experimentat fins ara. «En aquesta exposició he treballat amb pel·lícula de blanc i color, transfers diversos sobre diferents superfícies, retocs digitals i emulsions fetes manualment», va indicar el fotògraf mallorquí. «Vull destacar que el retrat és una de les meves temàtiques preferides», anuncià l'artista, per qui Persona «representa una simbiosi entre la imatge i la seva manipulació damunt diferents suports».

Damià Ramis estudià Fotografia i Monogràfics a l'Institut d'Estudis Fotogràfics de Catalunya i ha fet un curs de retrat a la Central Saint Martin's College. El 2001 va exposar al Museu Krekovic i el mateix any també va exposar a l'Espai Mallorca de Barcelona. A més, l'any passat exhibí part de la seva obra a Santanyí.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris