nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
13°

Dagoll Dagom torna a Palma amb la reposició de l'èxit «Mar i Cel»

Les entrades del musical es posaran a la venda el proper dijous

Setze anys després que la companyia catalana Dagoll Dagom representàs a l'Auditòrium Mar i Ce, torna a Palma amb la reposició de la que, segons ells, és «la seva obra més popular i més vista», la qual fou estrenada el 1988 al teatre Victòria de Barcelona.

Segons va explicar ahir Josep Lluís Bozzo, director del muntatge, «la clau» de l'èxit de l'espectacle devé «de la passió amorosa entre els dos protagonistes de la història: Blanca, de familia cristiana, i Saïd, un pirata musulmà». També «de l'espectacularitat de la posada en escena», i finalment, «del clar nexe d'unió entre la història que proposa Àngel Guimerà i el fet històric real». Bozzo també va comentar que «substancialment es tracta del mateix espectacle que Dagoll Dagom va presentar setze anys enrere», a pesar que s'han introduït canvis importants en l'orquestació (d'un Albert Guinovart amb més experiència); s'ha substituït la veu protagonista d'Àngels Gonyalons per la d'una jove promesa, Elena Gadel, i finalment s'han produït petits canvis en la resta de personatges.

Per la seva banda, Ana Rosa Cisquella, productora de l'espectacle, va apuntar que, segons la seva opinió, «el missatge de Mar i Ce és ben actual ja que reprodueix la confrontació entre el món cristià i el musulmà».

Finalment, Elena Gadel, que fa de Blanca, comentà que el seu personatge «es caracteritza per la tendresa i la innocència, però sense oblidar el coratge». Mar i Ce es representarà des del 7 al 12 de febrer a l'Auditòrium de Palma i les entrades podran adquirir-se a partir de dijous dia 15 de desembre a Servicaixa o a les taquilles de l'Auditòrium.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris