algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Música, dansa i teatre omplen la programació cultural aquest Nadal

Palma i la Part Forana acosten al públic un ampli ventall d'ofertes

Nadal arriba enguany carregat no només de regals sinó també d'una oferta cultural molt rica que abasta concerts, obres de teatre, ballet i exposicions. Les arts ompliran els diferents espais escènics de Mallorca de propostes multidisciplinars destinades a tot tipus de públic, tant adult com petit. Vilafranca, Artà, Lloseta i Capdepera seran, entre altres, algunes de les localitats de la Part Forana que oferiran un programa estable durant aquestes festes. Palma tampoc no en restarà al marge.

L'actuació estrella d'aquest Nadal serà la que protagonitzaran Els Infants del Cor. La formació oferirà dos concerts, els dies 27 i 29 de desembre, a la basílica de Sant Francesc de Palma. Els joves cantaires de la Coral de Sant Marc van protagonitzar la pel·lícula de Christophe Barratier i, a Palma, oferiran un repertori basat en cançons cacres i profanes, entre les quals figuren temes de la banda sonora del film. Les obres Tarzán, el musica, Animalari, El flautista de Hamelin, i Rass, que es presentaran en distintes localitats de l'Illa, són les peces que aquest Nadal aniran destinades al públic infantil.

La dansa comptarà amb les actuacions del Ballet Grupo Corpo de Brassil i el Ballet Jove de Mallorca i la música recaurà en Suso Rexach, el Cor Infantil de la Fundació Teatre Principal, Paul Collins i Daniel Higiénico. Quant al teatre, destaquen les obres Gorda, amb Luis Merlo i Tete Delgado; Vigília, la primera proposta de Téntol Teatre; Asteroide 9900. Doctor Iluminatis, d'Au Ments; i La sorpresa del tortel, monòleg d'Elvira Lindo protagonitzat per Asun Planas.

La Mirada del Poble. Art, costumari i religiositat és la proposta expositiva d'aquest any del Monestir de la Puríssima Concepció de Palma.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris