algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
10°

«Per a nosaltres el millor premi és aconseguir que la sala quedi plena»

El Canto del Loco ofereix avui vespre un concert al centre Megapark

El conegut grup musical El Canto del Loco oferirà avui vespre a partir de les 21.00 hores un concert a l'espai Megapark de s'Arenal de Palma.

Segons avançaren ahir David Otero (guitarra), Chema Ruiz (baix) i Jandro Velázquez (bateria), -el cantant del conjunt madrileny no es trobava ahir a Mallorca- el recital se centrarà principalment en el seu nou treball, Zapatillas, tot i que asseguraren que cantaran «el que vulgui el públic», ja que estan oberts a la improvisació segons la resposta que tenguin els oients. A més, també comentaren que intepretaran algunes cançons de discs anteriors que ells mateixos han versionat.

«Cada vegada que actuam anam canviant l'espectacle», aclariren els músics. Paral·lelament, Chema i Jandro explicaren que, des del principi, El Canto del Loco no es dedica únicament a fer música sinó que també s'han implicat en el disseny dels discs. Seguint en aquesta línia, han decidit també dedicar-se al disseny de l'escenari, com també a cuidar ells mateixos els detalls de la llum i l'escenografia.

Tot i que el grup ha aconseguit enguany el premi Ondas al Millor Artista Espanyol, i també el premi MTV al Millor Artista Espanyol, Jandro Velázquez, qui té la seva segona residència a Palma, confessà «que el millor premi és que demà (avui pels lectors) la sala on hem de tocar estigui plena de gent».

Velázquez, que és el bateria del conjunt, va fer una «molt bona valoració» de la gira que el conjunt ha realitzat aquest estiu per Amèrica, peró també va voler posar de relleu que amb «les gires a nivell mundial feim una cura d'humilitat. T'ajuden a posar els peus a terra perquè allà no ens coneixen tant com a Espanya». «Per a nosaltres el concert de Palma és la cirereta de la gira», puntualitzà David Otero.

El Canto del Loco també va fer referència als multitudinaris concerts que han duit a terme amb Hombres G. Per a ells, «la mescla de públics d'aquests recitals va ser interessant», ja que tot i que no es consideren portadors del seu llegat, destacaren que Hombres G són, com ells mateixos, «gent normal i corrent», amb els quals «l'únic important era fer música».

Del concert d'aquesta nit, que és una iniciativa de la Conselleria de Presidència i Esports, ja no queden entrades. Es van exhaurir totes durant les 5 primeres hores d'haver-les posat a la venda. Segons explicà la consellera de Presidència, Rosa Puig, «el recital és una manera més de promocionar el carnet +26», que ofereix diferents avantatges econòmics als usuaris.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris