cielo claro
  • Màx: 16°
  • Mín:
13°

La XII Trobada de Corals de Gent Gran de Palma omple de música Sant Francesc

Cinc-cents cantaires van participar en l'encontre

E.E.Palma.
Una quinzena de corals de diferents associacions de gent gran de Palma participaren ahir vespre en la XII Trobada de Corals, acte que va tenir lloc a la basílica de Sant Francesc de Palma.

L'encontre va ser organitzat per l'àrea de Promoció Sociocultural de s'Institut juntament amb la Federació d'Associacions de Persones Majors de la Ciutat de Palma. Els professors de coral i monitors de s'Institut, Gloria Berón, Pep Victory i Llorenç Caldentey, s'encarregaren d'estructurar una trobada en la qual les diverses corals oferiren peces de temàtica molt diversa. Uns cinc-cents cantaires van oferir un concert que va basar el seu repertori en cançons tradicionals mallorquines, temes populars i nadales.

Unes set-centes persones es congregaren a l'església de Sant Francesc per gaudir del concert que diverses associacions de gent gran de Palma, com el Cor Rossinyol de l'ONCE, el Cor S'Arrabal de Santa Catalina o el Cor del Camp Redó, havien preparat amb gran il·lusió i dedicació.

L'encontre de corals finalitzà amb una actuació conjunta de tots els orfeons, en la qual interpretaren la popular nadala Les dotze van tocant, moment en què la basílica de Sant Francesc s'omplí de goig i alegria.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris