muy nuboso
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
15°

El problema més freqüent en les dones és la falta de desig sexual

El problema sexual més freqüent de la dona és la manca de desig i en la majoria dels casos es deu a problemes en la relació de parella, segons afirmà ahir el doctor Francisco Cabello Santa María, president de la Federació Espanyola de Societats de Sexologia en el marc del VIII Congrés de la Societat Europea de Medicina Sexual (ESSM) que es desenvolupa des d'ahir i fins dia 7 de desembre a Copenhaguen (Dinamarca).

Segons l'expert, existeixen tres factors que influeixen en el desig de la dona: estar fisiològicament bé, com també en els aspectes afectiu i cognitiu; i tenir uns inductors apropiats tant interns -fantasies sexuals- com externs -la seva parella.

En aquest sentit, hi ha altres causes que provoquen manca de desig en la dona, per exemple l'existència d'una disfunció sexual prèvia -com l'anorgàsmia-, els trastorns afectius, les malalties cròniques o els tractaments farmacològics. El metge assegurà que «els psicofàrmacs inhibeixen el desig en la dona, i per aquest motiu generen una espiral que pot tenir el seu origen en conflictes amb la parella».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris