algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

La Policia Local de Calvià celebra la seva diada amb els seus fills

La Policia Local de Calvià celebrava ahir amb motiu de la seva diada una jornada destinada als fills dels membres del col·lectiu. Durant tot el matí, el polígon de Son Bugadelles es convertí en un anar i venir de joves de fins a dotze anys que gaudiren amb els monitors, voluntaris i policia que participaren en la jornada.

El saló d'actes es convertí en una espècie de casa màgica en la qual els joves, amb un pinzell, es dedicaren a pintar i a dibuixar tot seguint les instruccions dels professors. Tot i això, el pàrquing de trànsit fou l'activitat que més adeptes va aconseguir. Allà, els pares explicaven als seus fills com funciona la via pública. Algun es va atrevir, fins i tot, a pujar a una moto de la policia, exhibint un gran somriure.

El bon temps acompanyà els assistents, que només s'hagueren d'abrigar del fred, però no de l'aigua. Castells inflables, cotxes oficials i karts completaren una oferta molt diversificada de la qual gaudiren més de tres-cents infants que acudiren al polígon de Son Bugadelles. També hi fou present el regidor Bartomeu Bonafè.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris