nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:

La UIB convoca gairebé cinc-cents cantaires en el concert de Nadal


El pròxim dia 11 de desmbre, les nou agrupacions corals de la Universitat de les Illes Balears (UIB) pujaran a l'escenari de l'Auditòrium per oferir un concert de Nadal que convoca 472 'cantaires' de cinc a vuitanta anys, del quals 190 seran veus infantils.

Joan Company, director de l'equip de corals de la Universitat, va explicar que les corals estaran «acompanyades per una orquestra de cambra, integrada per professors i alumnes del Conservatori, i també per un grup de música sud-americana que tocarà guitarrons i maraques, entre altres instruments».

Com és tradicional en aquest concert nadalenc, hi haurà un pregó, que enguany llegirà Mireia Barrera, directora del Cor Nacional d'Espanya i del Cor Madrigal de Barcelona.

La família coral de la UIB està formada pel Coral Universitat, l'Orfeó Universitari, el Cor de la Universitat Oberta per a Majors, el Cor de Mestres Cantaires, la Coral de Joventuts Musicals i els tres cors infantils, a més a més del Cor de Pares i Mares, el darrer que s'ha creat, que Company, fent broma, defineix «com una guarderia de pares».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris