algo de nubes
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
11°

Fred i pluja comparteixen cartell amb músics del festival Indirama

El mal temps obligà a traslladar els concerts d'ahir a l'envelat

J.CABOT. Palma.
La primera nit del Festival Indirama va arrencar marcada pel fort vent i la pluja, que van obligar l'organització a traslladar tots els concerts prevists ahir a l'envelat, fet pel qual els horaris van haver d'adaptar-se i alguns concerts es van retallar sensiblement. L'organització mantindrà el preu de la venda anticipada, 32 euros, per contrarestar els efectes del temporal.

El més esperat de la nit era l'actuació de Delorean, que s'ha guanyat de veres la fama de piconadora punk-funk amb dos àlbums i dos Eps. Uns altres bascs, Atom Rhumba, van venir per presentar el seu superb Backbone Ritmo. Un altre clàssic de l'escena musical al cartell eren Sr. Chinarro. Al costat d'ells destacava la bona selecció de tres projectes de l'àmbit local en diferents moments de la seva carrera.

Amarillo va ser un dels grups damnificats pel reajustament i el seu concert s'ha ajornat fins avui. La Búsqueda, que actuaren en segon lloc, estan a l'altre extrem. La seva experiència està contrastada amb treballs rotunds com Los Penitentes, que amb prou feines hem tingut l'oportunitat de veure en directe.

Quant als Satellites, el seu tercer àlbum continua sense sortir i ells continuen a Londres, esperant. Cada vegada que tornen de visita demostren que van sobrats de nous temes. Varen ser els encarregats d'obrir el festival.

Discjòqueis a part, el cartell internacional va córrer a càrrec dels One Hit Wonders Fastball i l'actuació d'Everything On Black també es va ajornar fins avui.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris