lluvia ligera
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
15°

Bennasar, Febrer i Galmés foren els premiats dels Hiperbòlic 2005

La revista universitària lliurà ahir els seus guardons al Casal Solleric

Ahir vespre es lliuraren al Casal Solleric de Palma els primers premis Hiperbòlic 2005, que ha organitzat la revista universitària del mateix nom.

El premi de la categoria de periodisme va recaure en el treball de Sebastià Bennasar anomenat Lisboa: llibres, flors i revolució, dotat amb 300 euros i un ordinador portàtil. Bennasar també va ser premiat pel seu treball narratiu L'Estret de Torres. En la categoria d'Humanitats i Ciències Socials la guardonada va ser Eva Febrer Florit, pel seu trebalSonata BWV 1001 per a violí sol de Johann Sebastian Bach, i en la mateixa categoria es lliurà un diploma i la recomanació de la publicació del seu treball a Josep Tomàs Ramis per La toponímia i l'antroponímia de sa Cabaneta i les terres del voltant. El premi en l'apartat de Ciències va ser per a Jeroni Galmés pel seu trebalAdaptació de l'especificitat de la Rubisco. Els diferents treballs guardonats, exceptuant el de periodisme, seran publicats en forma de llibre i disposen d'una dotació de 2.500 euros i un ordinador portàtil.

Entre els membres dels diferents jurats es troben el catedràtic de Matemàtiques i d'Informàtica Llorenç Valverde; el doctor en Geografia Climent Picornell; el doctor Cristòfol Serra; el president de l'Institut d'Estudis Baleàrics i professor de la UIB, Gabriel Janer Manila, i el professor de la UIB Damià Pons. L'acte va comptar amb l'actuació del duet Nusé i de Cristian Guerín.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris