cielo claro
  • Màx: 17°
  • Mín: 16°
16°

Bolton: «La música és un do que ajuda els altres a estar millor»

El cantant d'EUA Michael Bolton s'aproparà avui fins al Casino de Mallorca per fer gaudir el públic mallorquí amb la seva música, aquest «do» que «ajuda la gent a estar millor» i que, en el seu cas, es traduirà en aquesta veu trencada que torna a les arrels dels anys 40, 50 i 60 amb el seu disc Vintage.

Mallorca serà una de la poques cites del compositor i cantant a Espanya, juntament amb Barcelona, on actuarà el pròxim 1 de novembre dins de la gira internacional de presentació de Vintage. En aquest àlbum, el dotzè treball d'una dilatada carrera, el cantant no aporta cançons pròpies però revisa, com ja va fer amb discs com Timeless (1992), cançons llegendàries com All the way, «When I fall in love» i «Smile».

Però Vintage no serà, ni de bon tros, l'únic del que podran gaudir en el concert d'avui els amants de la seva música ja que Bolton, acompanyat a l'escenari de deu músics, cantarà èxits que tothom coneix i hi haurà a més d'alguna sorpresa que el cantant, que féu ahir una roda de premsa a Palma, va deixar a l'aire.

Bolton va iniciar la seva carrera a finals dels 70 amb el grup The Nomads i es va fer conegut per compondre cançons per a artistes com Barbra Streisand o Joe Cocker, una capacitat, la d'escriure, que el cantant va considerar com «un regal» que pot fer als altres.

De fet, la música és un «do» per a aquest artista, que pensa que amb ella s'ajuda els altres a estar millor i és una de les seves «monedes de canvi» ja que el 1993 creà la Fundació Michael Bolton, que es dedica a donar assistència a dones i infants en situació de risc de pobresa o que han patit maltractaments.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris