nubes rotas
  • Màx: 17°
  • Mín: 17°
18°

Els rumors i el compte enrere per a Letícia Ortiz ja han començat

El rei diu que no sap el nom de la criatrua i que a ell no l'han consultat

El compte enrare ja ha començat. Tot està a punt a la clínica Ruber de Madrid per al naixement de qui, en teoria, haurà de regnar algun dia a Espanya. Mentre la Casa Reial manté la dicreció més absoluta, es vessen rius de tinta digitals sobre la criatura i el futur que l'espera.

Comencem per la part més seriosa. El rei Joan Carles, que ahir participà en unes pràctiques de tir a Médano del Loro (Huelva), comentà als periodistes que la princesa «està bé», que «desconeix» quan es produirà el part i que tampoc no sap quin nom posaran al petit, perquè a ell no n'hi han parlat. «Serà el nom que ells vulguin», emfasitzà.

En la premsa de Madrid i, sobretot, en les webs d'internet, se n'hi poden trobar de tot color. Algunes pàgines recorden que de cada vegada Letícia es mostra més altiva i distant -quan es deixa veure- en el paper de «princesa», cosa que pot generar tensions amb les seves cunyades, les «infantes». Aquesta relació complicada també concerneix el rei, que així com s'acosta el part presta més atenció a Letícia que abans.

Molts es queixen que aquesta no hagi triat la sanitat pública, considerant el caire públic del seu càrrec; que no s'hagi revelat el sexe de la criatura ni el seu nom -potser Carles o Pelai. Aixó sí, qualcuns ja posen data i gairebé hora al gran dia: segons «fonts fidedignes» de periodistadigital.com serà dilluns, dia 31. Serà un part provocat, perquè els metges desaconsellen una gestació més llarga. Alguns comentaristes polítics dubten que aquest infant regni mai, atesa la força que cobra el «separatisme» via Estatut i pla Ibarretxe.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris