nubes rotas
  • Màx: 23°
  • Mín: 21°
19°

Un total de 130 famílies gaudeixen de les estades esportives de s'Institut

Fins a 450 persones han passat el cap de setmana a Can Picafort

Un total de cent-trenta famílies ha gaudit aquest cap de setmana de les estades familiars i esportives que organitza periòdicament s'Institut de Serveis Socials i Esportius de Mallorca, que presideix Antoni Serra.

L'hotel Picafort Palace de Can Picafort ha estat aquesta vegada el seleccionat per acollir més de 450 persones, entre adults i nins, que han gaudit de les diferents activitats lúdiques i esportives programades al complex.

«Es tracta d'aconseguir que l'esport es converteixi en un hàbit familiar. Crear una cultura de l'esport ajuda a tenir esportistes millors i a potenciar valors com el de compartir o el de la fein en equip», afirmà ahir Antoni Serra durant la seva visita a les instal·lacions del Picafort Palace. «La filosofia és unir família i esport», afegí.

Com ja és habitual en aquesta classe de trobades, mentre els més petits juguen amb els monitors o realitzen exercicis de psicomotricitat, els seus pares i mares poden practicar ioga, spinning o diferents tècniques orientals.

A més, hi ha activitats conjuntes per a pares i fills com teatre d'ombres, jocs malabars o realització de polseres.

Aquesta vegada els pares i els infants han tingut professors de luxe com són el ciclista Antoni Tauler impartint classes d'spinning o la gimnasta Elena Gómez ensenyant dansa i gimnàtica. Tot dos ja havien col·laborat en altres ocasions amb les iniciatives de s'Institut.

Per gaudir d'aquests caps de setmana lúdics, és necessari dirigir-se a s'Institut de Serveis Socials i Esportius de Mallorca. Els pares paguen seixanta euros i els infants trenta-cinc euros per totes les activitats, en un hotel de les Illes, aquesta vegada a Can Picafort i en la propera convocatòria per desembre en un del Port d'Alcúdia. Convé indicar que els preus poden variar depenent de la data de la convocatòria.

Vídeo
En concloure la jornada familiar i esportiva, les diferents famílies reben de franc un vídeo com a record en el qual surten els diferents assistents realitzant les activitats. «Crec que és un bon record», manifestà Antoni Serra.

Aquesta vegada s'han registrat novetats en el programa d'activitats de l'hotel Picafort Palace respecte d'altres edicions. A més dels partidets de futbol o bàsquet entre els pares, la classe de shirhasana ha tingut una gran acceptació entre els adults.

En el cas de Can Picafort, els infants més grans empren també les instal·lacions del poliesportiu municipal, molt proper a les dependències de l'establiment turístic i on poden practicar diferents esports. Seixanta famílies han quedat sense plaça aquesta vegada, per la qual cosa ara tindran preferència per participar en les properes jornades, que tindran lloc a Alcúdia el 17 i el 18 de desembre.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris