nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 23°
22°

Sa Nostra celebra el IV centenari d'«El Quixot» amb un concert

La Fundació Sa Nostra i el Conservatori commemoraran dilluns el IV centenari d'El Quixot amb un concert protagonitzat per la Camerata Sa Nostra.

La formació interpretarà la Suite Quijote de Telemann a l'auditori del Conservatori. Durant la interpretació, el conjunt estarà acompanyat per la companyia de dansa Pasodos, que ha elaborat una coreografia especial inspirada en aquesta suite. Laura Macías, de Pasodos, va explicar que la idea del muntatge era establir «un joc de rols, on a través de la dansa apareixen diversos dels personatges d'El Quixot.

El concert tindrà una segona part, en la qual el Cor de Cambra Studium acompanyarà la Camerata Sa Nostra per interpretar la Missa Nelson Hob. XXII, de Franz Joseph Haydn.

El recital suposa l'acte central dels actes commemoratius per l'obra de Cervantes que realitza la Fundació Sa Nostra, que es completa amb un cicle de concerts escolars compost de setze concerts pel qual passaran més de 2.500 alumnes, fet que la converteix en «la proposta de major èxit de les activitats escolars de la fundació durant aquest any», va apuntar Ramis, director de l'Obra Social i Cultural de Sa Nostra.

L'entrada al concert serà gratuïta encara que les persones interessades a assistir-hi hauran de recollir les invitacions al centre cultural de «Sa Nostra» a Palma i els clients d'aquesta entitat bancària també poden obtenir-les a través dels caixers automàtics.

El director de la Camerata, Luis Correa, va apuntar que el repertori no es compon d'obres per a instrumentalistes virtuosos, però va afirmar que «l'atractiu rau en el fet que se les ha d'interpretar amb esperit».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris