cielo claro
  • Màx: 17°
  • Mín: 15°
14°

L'IEB negocia a la Fira de Frankfurt la participació de Balears el 2007

La cultura catalana serà la convidada en la pròxima edició de la cita

P.G.Palma.
Una delegació de l'Institut d'Estudis Baleàrics (IEB), encapçalada pel seu president, Gabriel Janer Manila, es troba des d'ahir a la Fira del Llibre de Frankfurt per tancar les negociacions que permetran la presència balear en la prestigiosa cita literària en l'edició del 2007.

Si avui està previst que la consellera de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Caterina Mieras, signi el conveni mitjançant el qual la cultura catalana serà la convidada d'honor de la Fira el 2007, els responsables de l'IEC garantiren ahir la presència illenca a la cita, tot i que encara està «pendent la negociació que concretarà la fórmula que permetrà la seva participació».

Una de les vies possibles per assegurar la participació de Balears el 2007 és una col·laboració amb la Generalitat catalana, proposta que podrien discutir avui els representants de l'Institut d'Estudis Baleàrics en la reunió extraoficial que mantidran amb Mieras.

Mentre aquest assumpte es concreta, la delegació de l'IEB, integrada també per Maria Antònia Ferragut, cap d'àrea de promoció de literatura, i Miquel Segura, coordinador general, acompanya els editors de les Illes que participaran en aquesta edició de la fira a través de l'expositor de l'Associació d'Editors en Llengua Catalana (AELC). Concretament, hi són presents El Far, que ha presentat el llibre de cuina de Porto Colom il·lustrat per Miquel Barceló, l'Editorial Moll, Hiperbòlic Edicions, Ensiola, Documenta Balear i el Servei de Publicacions de la UIB.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris