cielo claro
  • Màx: 17°
  • Mín: 16°
16°

L'Associació de Persones Grans de Son Forteza també sap desfilar

Els padrins mostraren la moda per a la temporada de tardor-hivern

Com autèntics models de les grans passarel·les se sentiren alguns dels integrants de l'Associació de Gent Gran de Son Forteza, a Palma, en la desfilada de moda que protagonitzaren ahir horabaixa. Una jornada diferent, una mica festiva i plena de moda.

A primera hora, els homes i les dones que havien de lluir amb gràcia les creacions per a aquesta mateixa temporada, acudiren a una sessió de perruqueria, maquillatge i proves d'estil. Així es prepararen per trepitjar, poc després, la imaginària passarel·la pel centre de les dues sales del local social esmentat.

La regidora de Serveis Socials de l'Ajuntament de Palma, Margalida Ferrando, assistí a aquest acte, en el qual els presents contemplaren els dissenys més abrigats per combatre el gèlid hivern.

Portant des de jaquetes, abrics i caçadores fins a pantalons o faldilles, els «models» anaren desfilant per l'estora, enmig dels aplaudiments d'un públic que els tirava floretes en tot moment. Així, dugueren amb gràcia les peces com si fossin autèntics professionals. L'oficina serví de vestidor perquè s'hi poguessin canviar. Quant al bar, estigué tancat tot el temps de la desfilada, que durà una hora.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris