lluvia ligera
  • Màx: 25°
  • Mín: 24°
23°

Sa Nostra acosta amb «Virtuàlia» les millors creacions digitals en 3D

Els actes celebraran els 15 anys del Master MA ISCA de la UIB

J.C. Palma.
Sa Nostra presentà ahir el projecte «Virtuàlia 2005», la conjunció de les activitats del festival «Art Futur» i la commemoració dels 15 anys de master d'animació MA ISCA que desenvolupa la UIB. Els actes, que començaran avui amb la conferència a càrrec de Manolo Gómez, responsable de Dygra films, es perllongaran fins el 15 de novembre, i tindran com a element central les activitats de l'«ArtFutura».

Els actes foren presentats per Biel Amer, coordinador de Sa Nostra, Juan Montes de Oca, director del master MA ISCA i Francisca Lladó, vicerectora de Projecció Cultural de la UIB.

«ArtFutura» es realitza simultàniament a 9 ciutats de l'Estat i presentarà els dies 27, 28 i 29 d'octubre sessions continuades del millor de l'animació 3D a nivell internacional. Així, s'inclouen dues retrospectives, Experimental Futura i 12 anys de 3D a Espanya; l'avanç del Resfest 2005, dedicat a aspectes com la publicitat o els videoclips; l'«ArtFutura 2005», amb el bo i millor de l'animació; el «Full Motion Theater», centrades en les manifestacions generades per l'oci; i dos documentals, un sobre l'holandès Theo Jansen, i un altre sobre el darrer de Tim Burton i a punt d'estrenar-se, The Corpse Bride.

Completaran Virtualia les conferències dia 25 de Carlos Grangel, dissenyador de personatges d'animació per a DreamWorks; la projecció de les obres guadonades a Mundos Digitales, el 10 de novembre; i la xerrada a càrrec d'Isaac Kerlow, considerat un dels pioner de l'animació digital i director de Disney i Dygra Films.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris