cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 23°
25°

Inca s'omple de ritme

Nou bandes balears participen en una trobada

E. BALLESTEROS.Inca.
La Plaça Mallorca d'Inca vibrà ahir al ritme de les cornetes i tambors de les diferents bandes i agrupacions musicals que participaren en la III Trobada de Bandes que es fa periòdicament a la capital del Raiguer, organitzada pel Grup Educatiu Ambiental d'Inca amb el suport de l'Ajuntament.

En aquesta ocasió, a més de vuit bandes de diferents llocs de Mallorca, es desplaçaren fins a Inca els membres de l'agrupació musical de la Nostra Senyora dels Dolors d'Eivissa.

Després d'una breu desfilada per la zona per als vianants de la ciutat, els membres de les diferents bandes oferiren un gran concert a la Plaça Mallorca, al qual assistiren les autoritats municipals encapçalades pel batle Pere Rotger. Posteriorment, assistiren a un dinar de germanor al pavelló de sa Creu.

La Trobada de Bandes i Agrupacions Musicals es fa periòdicament a Inca encara que el 2004 no va tenir lloc ja que organitzar una trobada d'aquestes característiques implica un important esforç, també econòmic, que el Grup Educatiu Ambiental no pot assumir anualment. Aquesta agrupació va néixer fa quinze anys i aquesta és la tercera ocasió que organitza la trobada.

Hi han participat l'agrupació musical Joventut Inca, l'agrupació musical Nostra Senyora dels Dolors (Eivissa), l'agrupació musical Crist de Santa Creu (Palma), l'agrupació musical Nostra Senyora de la Salut (Palma), l'agrupació musical Nostra Senyora de l'Esperança (Palma), la banda de cornetes i tambors Joventut de la tropa (Pollença), la banda de cornetes i tambors del Soldà (Pollença), la banda de tambors Castell d'Alaró i la banda de cornetes i tambors de Consell.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris