cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 21°
20°

La Casa d'Alba, centre d'interès pel casori de Cayetano i Genoveva

El casament de Cayetano Martínez de Irujo i de Genoveva Casanova, celebrat ahir al palau de las Dueñas de Sevilla, suscità un gran interès ciutadà i mediàtic i atragué, ja des de prou hores abans de l'enllaç centenars de persones, que es concentraven als voltants de la residència de la Casa d'Alba, a Sevilla.

A l'entrada principal del palau, un dels exemples més significatius de l'arquitectura sevillana del segle XV, s'hi reuniren desenes de periodistes i de reporters gràfics, que en algun cas havien esperat amb paciència des de primera hora del matí l'arribada dels primers convidats.

L'enllaç, que tingué lloc a la capella del casal de las Dueñas, fou oficiat per Ignacio Jiménez, sacerdot amic de la família. tot i el màxim interès mostrat per les televisions, que desplegaren els seus mitjans per assegurar-ne una àmplia cobertura, no es permeté l'accés als periodistes.

Entre els assistents, prop de 200, s'hi trobaven personalitats del món de la política, la comunicació, l'hípica, el toreig i la vida social. Per tot plegat, s'havia desplegat un ampli dispositiu de seguretat a les rodalies de la propietat.

Entre altres, hi acudiren el ministre de Defensa, José Bono; el batle de Sevilla, Alfredo Sánchez Monteseirín; els toreros Francisco Rivera, Curro Romero, Enrique Ponce i el Litri; l'actriu Lídia Bosch, el presentador Ramón García i el genet Luis Astolfi.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris