cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 20°
22°

El Club Elsa realitza la subhasta benèfica que tanca el mercadet 2005

La licitació, que recaptà 730 euros, oferí més de quaranta objectes

G.A. Palma.
El Club Elsa va fer ahir al recinte firal la seva tradicional subhasta de mercadet benèfic anual, en la que va recaptar un total de 730 euros, amb més de quaranta objectes entre pintures, objectes decoratius, teles i altres elements de diferent època i valor de taxació.

Una trobada coordinada per la presidenta de l'associació, Joana Walker, qui destacà la generositat de l'any passat gràcies a l'ajuda rebuda i destinada als al·lots amb síndrome de Down, autistes o afectats de paràlisi cerebral.

Si bé al principi la subhasta no s'acabava d'agafar força, a poc a poc va anar escalfant-se entre un públic que es va animar a licitar sobre algunes peces fins a arribar a duplicar el preu de sortida. Altres objectes es van adjudicar a un preu rebaixat, mentre que es va vendre la resta a l'inicial.

Pel que concerneix als quadres, el més cotitzat fou una composició mixta sobre tela de Biel Pericàs, una obra realitzada el 2002 i valorada en 450 euros, que quedà sense vendre's. A l'altre extrem de la subhasta, pel que fa al preu de taxació, es trobava un marc de fotografia antic ofert a 15 euros i venut per 30.

Entre altres obres o reproduccions artístiques, es va poder veure una litografia de Juli Ramis valorada en 120 euros, una làmina de Joan Miró a 35 euros, una composició floral d'Haydee i una aquarel·la de Lariviere per 150 euros cada una, totes sense sortida; dues natures mortes en aquarel·la d'Alabern a 60 euros es van adjudicar per 15.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris