lluvia ligera
  • Màx: 21°
  • Mín: 20°
19°

El temps deixa desfilar el Carro Triomfal de la Beateta per Palma

Hi havia gent que observava la desfilada, però no la suficient


Ahir horabaixa, i contra tot pronòstic, el Carro Triomfal de la Beateta inicià el seu recorregut pels carrers de Palma sense que s'hagués d'anul·lar l'esdeveniment. El canvi de temps animà en el darrer moment la gent, però no la suficient. Alguns trams del carrer Unió i de la plaça de Joan Carles I tenien molts de buits a les voreres, prova que molta de gent ja havia descartat sortir ahir horabaixa.

Així i tot, a les set en punt de l'horabaixa, obriren la desfilada dos cavalls i cavallers pertanyents a la secció muntada de la Policia Local de Palma i, darrere ells, els Tamborers de Cort i la Banda de Música de Palma. Continuaven la comitiva balladors, sonadors, xeremiers, carrosses i carros. Segons fonts de l'organització, un total de 1.500 participants vinguts de diferents punts de Mallorca feren el tradicional recorregut.

La desfilada transcorregué amb normalitat i passava per davant la tarima d'autoritats, que era situada a la plaça del general Weyler, encapçalada per Maria Antònia Munar, presidenta del Consell de Mallorca; Catalina Cirer, batlessa de Palma, i Dolça Mulet, vicepresidenta del Consell.

La nina Paloma Aldeguer González, que representava el paper de Beateta, va ser d'allò més convincent en tot moment. La seva cort celestial va subministrar un bon nombre de caramels al públic que veia passar la desfilada, per a la qual hi hagué un jurat que en designava els guanyadors. La comitiva finalitzà al convent de Santa Magdalena.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris