cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 19°
20°

Les últimes avantguardes es donen la mà al festival Ping! d'Andratx

Es podrà veure fotografia, dansa, vídeo, performance, entre d'altres

Fotografia, dansa, vídeo, performance, música electrònica, art digital i altres pràctiques artístiques d'avantguarda es donen la mà aquest cap de setmana i el que ve a Andratx, a l'Associació Cultural Sa Taronja, al festival Ping!

Segons els seus responsables, Ping! cerca oferir als habitants de les Balears un «tast» de l'obra més interessant d'artistes experimentals que treballen, en l'actualitat, a Brussel·les i a Mallorca, respectivament. De fet, els organitzadors d'aquest innovador programa cerquen que els visitants tenguin una oportunitat de veure i sentir treballs inusuals i creatius, «participar en estimulants performances i assistir a concerts i exposicions en un espai on es podran explorar noves tècniques en els tallers del festival».

Per començar a fer bona boca, ahir a partir de les 20 hores, a Sa Taronja es va poder veure Jump!, una videoinstal·lació de Yacine Sebti en la qual s'emprava la càmera com si fos un mirall.

L'exposició de «Nus solaritzats» d'Alain Nino foren molt visitats. S'hi exhibeixen imatges en les quals forma femenina ha estat fotografiada amb gran lluminositat emprant la tècnica time laps (llarga exposició». Pascal Baes & Ai Suzuki era una més de les propostes que es varen poder veure ahir. Es tracta d'imatges surrealistes amb feedback emeses en directe sobre una ballarina-pantalla.

Boris i Aliocha Van der Avoort (conjuntant música, pintura barroca i imatges d'avui) per una banda i Daniel Lehman (art gràfic), per l'altra, varen ser les darreres propostes que es pogueren veure ahir a la nit, unes propostes que tindran continuació avui, demà i el cap de setmana que ve.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris