nubes rotas
  • Màx: 17°
  • Mín: 16°
16°

Antoni Rubio guanya el certamen d'escriptura teatral Art Jove 2005

En l'acte es va estrenar «L'estrany, estrany cas de Theo Winterbottom»

El Teatre de Vilafranca va acollir dimecres vespre el lliurament dels premis del Certamen d'Arts Escèniques d'Art Jove, en la modalitat d'Escriptura Teatral, que organitza la Conselleria de Presidència del Govern Balear. En aquesta edició, el jurat va decidir per unanimitat atorgar l'únic premi de 2.000 euros a l'obra d'Antoni Rubio, La tonada de les Ocarines.

En aquesta ocasió el jurat ha estat compost per Rafel Oliver, productor teatral; Jaume Gomila, president de la Xarxa de Teatre Infantil i Juvenil de les Illes Balears; i Miquel Àngel Vidal, escriptor i dramaturg. A l'acte assitiren el director general de Joventut de la Conselleria de Presidència i Esports, Juan Manuel Gómez; la directora general de l'Institut de la Dona, Isabel Llinàs; i el mateix Jaume Gomila, entre d'altres persones.

Però abans dels premis, i emmarcat en la IV Fira de Teatre Infantil i Juvenil que acull el municipi de Vilafranca de Bonany, va tenir lloc una representació molt especial. Fou l'estrena de l'obra L'estrany, estrany cas de Theo Winterbottom. Aquesta fou l'obra guanyadora de l'edició anterior, escrita i dirigida pel mallorquí Xavier Uriz.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris