nubes dispersas
  • Màx: 22°
  • Mín: 22°
21°

Una divertida òpera aixeca el teló de la Fira de Teatre de Vilafranca

Els escolars assistiren a la representació de «Livietta e Tracollo»


Tot està llest darrere el teló, a l'escena. Els músics ens deixen sentir l'afinació dels instruments, els solistes preparen les veus i el públic nota una mena de pessigolles que anuncien que la funció d'òpera està a punt de comentar!

Silenci entre el públic. Són els més joves i per a alguns és el seu primer espectacle musical. No saben gaire bé què és el que veuran. L'escenografia crida l'atenció i la història que s'hi narra, que pot llegir en uns llibrets, també.

Ahir horabaixa s'aixecà el teló de la IV Fira Infantil i Juvenil de Vilafranca amb l'òpera Livietta e Tracollo, de Giovanni Battista Pergolesi. Un muntatge produït per la Fundació teatre Principal de Palma. Una cinquantena d'infants del col·legi Es Cremat de la localitat, d'entre 9 i 11 anys, assistiren a aquesta primera funció. Molts quedaren encantats amb l'espectacle, concebut per introduir els més joves en el món de l'òpera.

Aquesta proposta s'estrenà al Centre Cultural de la Misericòrdia, a Palma, el mes de març i ja l'han vista devers 3.000 infants, amb un gran èxit d'acollida.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris