nubes rotas
  • Màx: 26°
  • Mín: 26°
26°

Els artistes joves mallorquins tindran una sala per a exposicions a Madrid

Així ho acordà Dolça Mulet amb la Dionís Bennàssar de la capital

Els artistes joves de Mallorca disposaren d'una sala d'exposicions a Madrid, on podran mostrar la seva obra a la capital de l'Estat espanyol. Aquest és un dels acords que la consellera del departament de Cultura del Consell de Mallorca, Dolça Mulet, obtingué en el seu viatge a Madrid divendres, segons una nota que envià als mitjans de comunicació la institució insular.

Mulet es reuní amb Miquel Tugores, responsable de la galeria Dionís Bennàssar a Madrid, i d'aquesta entrevista en sorgí l'acord que la sala d'art esmentada podrà acollir exposicions de joves artistes mallorquins. Segons la institució insular, la iniciativa empresa els permetrà promocionar i donar a conèixer les seves creacions a la Península.

Aquesta iniciativa, que es durà a terme a través de la Direcció Insular de Joventut, inclou així mateix l'ús de la galeria per a la difusió i la promoció de la cultura pròpia de Mallorca, «no tan sols en tot allò referent a les arts plàstiques, sinó també a la literatura, la música, el cinema o qualsevol altra manifestació cultural».

Miquel Tugores és un dels membres fundadors de la Fundació DeArte, que es presentà divendres a Madrid apadrinada per la ministra de Cultura, Carmen Calvo. En l'acte de presentació, s'hi tractà de diversos temes sobre la promoció de les creacions plàstiques.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris