cielo claro
  • Màx: 27°
  • Mín: 26°
28°

La desfilada Via Recicla mostra una moda ecològica i atrevida tant per a ella com per a ell


Via Recicla va presentar la tercera edició de la seva línia quadranga amb més novetats em l'ampli món de la moda i una incorporació estrella, el quadranga per a home. Si fa tres anys, el Parc de Tecnologies Ambientals de Mallorca va ser seu de la presentació de la revolucionària i minúscula peça de vestir, en aquesta ocasió i de la mateixa mà de l'arquitecte dissenyador, Josep Crivillers, les línies arquitectòniques arriben a la moda més íntima per a homes.

Durant més de mitja hora l'espectacle es va poder apreciar en l'estacionament de cotxes del Parc. Després d'una projecció i el so d'«Apreta la reset», va començar la desfilada de les peces. Deu dones, quatre al·lots i un al·lot varen lluir la indumentària més exclusiva i original nascuda de material reciclat i protegint el cos dels models. La línia quadranga va revelar les faldes, calçons i vestits que s'adapten, amb original línia arquitectonica, a peces urbanes i de festa. La sensació va arribar amb l'aparició del quadranga home, que ressalta les intimitats. D'altra banda, segons va comentar Crivillers, «el quadranga, tant per a ella com per a ell, dissimula la panxa i sense tenir un escultural cos la gent pot lluir peces de cintura baixa».

Els colors elegits per al nou «calçotet» són el blanc, el negre i els tons grisos. La posada en escena de l'espectacle va impressionar amb les set bombolles transparents i un colorit xou de focs artificials com a colofó d'una presentació de la moda més alternativa i també reciclable.

No cal dir que el públic va respondre amb aplaudiments i bona acceptació als models ocasionals, ja que entre ells hi havia sis professors de ball, coneguts per molts dels espectadors. En definitiva, el quadranga continua estirant del fil més lineal i creatiu de l'arquitecte català.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris