nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 26°
26°

Albert Vidal du el seu «Príncep» dels sentits al Teatre del Mar

L'actor català presenta un muntagte per a la reflexió de l'ésser humà

J.CASTELLS. Palma.
L'actor i dramaturg català Albert Vidal presenta avui al Teatre del Mar de Palma el seu darrer muntatge, El Príncep, que ja ha estat escenificat amb un notable èxit de públic i crítica a Barcelona. Considerat un dels creadors catalans més coneguts arreu del món, la incansable curiositat de Vidal ha retornat a la seva terra després d'establir-se el 1999 a Ulaanbaatar (Mongòlia), on l'actor s'endinsà en el hinduisme tàntric i les antigues tradicions xamàniques.

«Aquest és el príncep dels sentits, enfrontar la situació actual al sentit màgic de l'existència per fer-ne una reflexió», apunta l'actor que posa en l'hora i mitja que dura l'obra temes d'actualitat com «el poder dels mitjans de comunicació, la serp, que és la religió, el doblers, el budisme o el sexe».

«M'agrada que el públic marxi a casa agraït per haver assistit en un joc escènic, en el sentit de la joia, que aporta quelcom més que una evasió dins l'espai temps, i que amb aquesta reflexió aporta sentit a la feina».

Vidal, en el seu nou muntatge, continua una línia interpretativa hereva de Jacques Lecoq, Dario Fo i Kazuo Ohono que combina amb una experiència molt multidisciplinar i amb el seu estudi de distintes tècniques de ball asiàtiques.

El muntatge de Vidal romandrà en cartell fins al proper diumenge dia 9. Les funcions es faran dimecres i dijous, a les 21.00 hores, divendres i dissabte, a les 22.00 hores i diumenge a les 19.00 hores.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris