cielo claro
  • Màx: 17°
  • Mín: 16°
14°

Els niguls i la pluja aporten una gran decepció a la Part Forana

R.P.F. Inca/Manacor.
Hi havia una gran expectació arreu de la Part Forana. A primera hora del matí eren molts els qui es passejaven pels carrers d'Inca amb les seves ulleres homologades per ser els primers a contemplar una alineació d'astres que es preveia únic.

De fet, com per gairebé per tot arreu, els niguls varen irrompre en el moment més espectacular de l'eclipsi.

Des d'una posició de privilegi, els alumnes de l'escola Es Puig, de Lloseta, observaren l'eclipsi al pati de l'escola sempre en torn d'ulleres perquè no n'hi havia per a tots.

Quelcom semblant va passar amb els estudiants de l'IES Mossèn Alcover de Manacor que, a primera hora, estaven molt animats amb el que succeiria al cel, però que després, es deceberen quan veren que els niguls i l'aigua els espatllava l'espectacle.

Al mercat de Manacor, un lloc de per si animat, també es veié gent que mirava de veure aquest eclipsi. Tot i això, allà on es congregà més gent, unes dues-centes persones, fou a l'Observatori de Costitx. Quan faltava un quart per a les deu del matí, els curiosos i experts pogueren començar a veure l'eclipsi gràcies als telescopis i a la pantalla gegant que retransmitia el fenomen, enregistrat des d'una de les cúpules. Com pertot, a les 11, un intens vel de niguls s'interposà entre ells i l'eclipsi.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris