nubes dispersas
  • Màx: 23°
  • Mín: 22°
24°

El celler José Luis Ferrer brufa amb bon vi el seu 75è aniversari

La família Roses Ferrer va fer un gran sopar per a l'esdeveniment

E.B. Binissalem.
Els cellers José Luis Ferrer de Binissalem estan de festa, de festa grossa. La verema que finalitza ara és la número 75 de la seva història, de manera que els germans Sebastià i Josep Lluís Roses Ferrer, actuals propietaris, han decidit brufar la fita amb un gran sopar oficial que es va fer dissabte a vespre al mateix celler.

Al sopar d'aniversari assistiren prop de dues-centes persones, al qual convocaren polítics, com el batle de Binissalem, Miquel Nadal o el director general de Coordinació Turística, Eduard Gamero; empresaris, artistes; periodistes, amics i clients. L'acte es va convertir en un autèntic homenatge a aquesta família de Binissalem que ha dedicat bona part de la seva vida a crear una marca pròpia, la de José Luis Ferrer.

El Foment de Turisme de Mallorca, representat pel seu encara president, Miguel Vicens, va voler premiar la seva dedicació en lliurar a la família Roses-Ferrer un diploma per la seva «dedicació».

Present
El pintor José Luis Maraver, que ha col·laborat amb els germans Roses en el disseny de l'etiqueta d'una partida exclusiva de vi, també va voler contribuir a la celebració i regalà la pintura d'un vermador que sosté un penjoll de raïm.

El menú del sopar de celebració, en el qual s'apostà per plats ben de la terra, com els fideus de vermar i porcella rostida (que reberen l'aplaudiment unànime de tots els assistents), va estar acompanyat d'una selecció dels millors vins dels cellers José Luis Ferrer. Com a postres, els assistents van poder degustar, a més dels tradicionals dolços de la zona, com els cardenals d'Alaró, diferents varietats de raïms amb formatge, per així honorar la fruita que tants reconeixements ha donat a la família Roses.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris