cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 23°
25°

Les escultures surten als carrers d'Alaró amb motiu de la fira gremial

La galeria Addaya inaugura l'exposició col·lectiva «Obra Gràfica»


La galeria Addaya d'Alaró inaugurà ahir, amb motiu de la fira de gremis artesans de la localitat, l'exposició col·lectiva Obra Gràfica que ofereix gravats, serigrafies, litografies i xilografies de trenta artistes diferents.

D'una banda, es troben obres curioses d'artistes internacionals coneguts com Christo o Robert Mangold, Mimmo Paladino, Robert Longo o Elvira Bach i de l'altre obres d'alguns dels artistes mallorquins amb més gran projecció internacional, com Luis Maraver, Ramon Canet, Menéndez Rojas, Ferran Aguiló, Rafa Forteza i Pep Llambies.

Enguany, la galeria ha volgut aprofitar la fira d'Alaró per muntar una exposició d'escultures al carrer amb obres d'alguns artistes que resideixen a la localitat, com són Felip Caldés, Joan Oliver, Maria Alipieva o el propi Tomeu Simonet «Gorrimoixa», que és el responsable de la galeria i organitzador de l'exposició. «El que ens interessa amb les escultures al carrer és fer conèixer a la gent d'Alaró l'obra que fan artistes que viuen aquí. Enguany és el segon any que obrim per la fira i ens interessa consolidar la presència de l'art a l'acte», explicà. De fet, l'exposició va atreure moltes persones encuriosides per l'art.

Per muntar l'exposició, «Gorrimoixa» i Nadège You, coorganitzadora de la mostra, han demanat material a altres galeries i han intentat dur obres no gaire conegudes. «Hem duit, per exemple, la sèrie Expressió subdividida de l'artista russa Natasha Levedeva, que és molt interessant. Enguany intentarem organitzar una individual d'aquesta artista que empra serigrafies», explicà You.

L'exposició Obra Gràfica és una bona mostra de la importància que molts artistes més coneguts per la seva obra amb tècniques més tradicionals com l'oli, donen al gravat, la litografia i el fotogravat com a forma d'expressió.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris