cielo claro
  • Màx: 19°
  • Mín: 18°
20°

Eclipsats amb ulleres segures

Gran acollida de la promoció de «Diari de Balears» que lliurava aquest instrument homologat

Els lectors de Diari de Balears podran observar, amb total seguretat, l'eclipsi de Sol de demà perquè ahir es preocuparen, ja de bon matí, d'adquirir l'exemplar del diari que obsequiava amb unes ulleres de filtre solar, l'instrument adequat per presenciar aquest fenomen astronòmic. De fet, a migdia, ja s'havien exhaurit els exemplars als quioscs i a les papereries en què es posa a la venda.

Un total de 30.000 ulleres es distrubuí ahir amb els exemplars de Diari de Balears i d'Ultima Hora en una promoció que tenia la col·laboració del Consell de Mallorca i la Fundació Sa Nostra.

Aquests darrers dies, s'ha insistit molt en la importància de veure amb els instruments adequats l'eclipsi parcial de demà, una ocasió molt esperada i que es presenta just una vegada cada tres-cents anys. Entre les recomanacions hi figura, com és lògic, la d'emprar unes ulleres homologades com les que lliurà ahir l'edició d'aquest rotatiu i no mirar mai de manera directa -pot produir ceguesa-, com tampoc a través de vidres fumats ni de radiografies.

El moment en què la Lluna començarà a posar un anell al Sol serà a les onze del matí. En tot cas, el fenomen durarà més de quatre hores.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris