algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 24°
26°

El tennista Rafel Nadal participa en un torneig de golf a benefici d'ADAA

El manacorí aprofita les vacacions per participar en actes benèfics

Una hora abans de començar el torneig de golf benèfic de Renault Llucmajor, destinat a ADAA -Associació d'Ajuda als Acompanyants de Malalts de les Illes Balears-, Rafel Nadal arribà a la casa de golf de l'hotel Marriott, on omplí la fitxa de jugador. L'acompanyaven els seus oncles Rafel i Antoni i més tard arribà el seu altre oncle, Miquel Àngel. Tots quatre s'integraren en els seus equips respectius. Un dels integrants era el primer tinent de batle de Llucmajor, Joan Jaume.

El jove manacorí, lluint una indumentària còmoda i vestit de Nike fins a... la roba interior?, realitzà uns breus exercicis d'escalfament al camp de tir, afinà la seva punteria i mesurà la seva força de cop. A continuació, canvià de pals per veure si li anava millor el número 7, el 9 o un altre. Tots donaven idea de la potència amb la qual copejava la pilota, però pel que sembla aquesta no era del tot ràpida, segons el tennista. Abans, al camp número 1, hi havia agafat un grapat de gínjols per menjar-se'ls amb fruïció. El jove, que té uns dies de descans, s'ha dedicat a col·laborar amb diverses associacions i en motius benèfics, sempre amb la intenció d'ajudar els infants. Basta recordar la visita de dilluns a l'edifici maternoinfantil de Son Dureta, on saludà totes les nines i els nins que esperaven la visita del seu ídol des de feia molt de temps.

I alguns foren els infants que ahir, amb petites empentes dels seus pares, enmig de la curiositat i de la timidesa, s'acostaren al jove campió, que no dubtà a fotografiar-se amb ells.

Al vespre, en un sopar de gala celebrat al mateix hotel Marriott de Son Antem, es dugué a terme el lliurament de premis i una rifa benèfica en la qual Nadal, a més d'ajudar, aportà una raqueta firmada per ell mateix.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris